dinsdag 22 juni 2021

Alles over Altena

Verti advies breidt directie uit

Verti advies breidt directie uit

11 juni 2013 (door aalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Verti advies & partners heeft haar directieteam uitgebreid. Kelvin Klop en Corné Vermeulen zijn per mei toegetreden als mede-eigenaren tot het management van de administratie en belastingadviseurs aan de Kortestraat in Wijk en Aalburg.

Bram Vermeulen en Gerrit Timmermans begonnen het bedrijf bijna 25 jaar geleden. De twee huidige directeuren blijven onverminderd actief binnen de onderneming.
"In het belang van onze dienstverlening aan onze klanten hebben wij gemeend de continuïteit van ons kantoor te regelen door het aanstellen van twee jonge partners," aldus het schrijven dat Verti advies stuurde aan klanten en zakenrelaties.
"Door uitbreiding te zoeken binnen de eigen gelederen is een ongestoorde dienstverlening aan onze klanten voor de langere termijn veilig gesteld met twee partners die qua werk- en zienswijze op elkaar aansluiten en in het bestaande directieteam passen."

Relatiebeheerder
Kelvin Klop (30) en Corné Vermeulen (34) werken al jaren bij Verti advies als relatiebeheerder. Dat werk doen beiden graag en blijven zij ook doen. (Foto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!