donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Villa Pardoesdag levert 12000 euro op

10 juni 2013 (door AalburgNet)

GAMEREN / AALBURG - Afgelopen zaterdag was het Villa Pardoesdag 2013. Deze dag heeft het fantastische bedrag opgeleverd van ruim 12.000 euro. Maar liefst zes gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind, kunnen een week op vakantie in de Villa Pardoes. Radio Oké FM uit Aalburg was één van de radiozenders die belangenloos heeft meegewerkt.

Naast Oké FM stelden ook HTR Heusden, Dijkland FM en RTV Midden-Brabant deze dag de radiozender beschikbaar voor Villa Pardoes Radio. HTR Heusden, Dijkland TV en RTV Midden-Brabant trokken die dag ook alles uit de kast met de tv-tak.

De hele dag konden platen aangevraagd worden in ruil voor een donatie bestemd voor Villa Pardoes. Ook traden die dag tal van artiesten live op. Niet alleen op zender, maar ook op het podium waar de radiostudio die dag stond, aan de Middelkampseweg in Gameren op het terrein van voetbalvereniging GVV’63. Twaalf artiesten verleenden die dag volledig belangeloos hun medewerking. Ook Marianne Vos was van de partij.

Een impressie van deze dag, gemaakt door HTR Heusden, kunt u hier bekijken.

Op de site van Oké FM staat ook een uitgebreid verslag

Zie ook:

Lees meer over:

radio oke fm villa pardoes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.