woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Tijdens 12e Visserijdagen wordt volop aan de kinderen gedacht

10 juni 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Nog een paar maanden en dan worden de Visserijdagen weer georganiseerd. In deze twaalfde editie wordt volop aan de kinderen  gedacht. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Op het programma onder meer de kinderoptocht, bijzondere bezienswaardigheden, klompjesrace, diverse kinderspelen en nog veel meer.

De kinderoptocht vindt plaats op vrijdag 23 augustus 2013. Aanvang is om 12.30 op het plein voor ‘t Rondeel. De organisatie laat weten: 'Gezien het thema “Pure erremoei” lijkt het ons leuk dat de kinderen tijdens de optocht verkleed gaan als armoedige visser of vissersvrouw. Een eigen invulling  of idee op het thema mag natuurlijk ook. De drie kinderen die het meest origineel verkleed zijn, krijgen een prijs.'

Lemmenskamp
Tijdens de optocht zal jong en oud samen komen. De bewoners van Zorgcentrum De Lemmenskamp worden op een verrassende manier betrokken  bij de optocht. Deze eindigt in de vesting, waar de kinderen vervolgens in groepen uiteen gaan om nog een afwisselend actief en educatief middagprogramma te volgen. Uiteraard onder het genot van lekker drinken en een versnapering.

Meedoen
Wie mee wil doen kan zich laten inschrijven via Sharonna Sonnema van de Werkgroep “kinderen en spelen”.
E-mail: info@visserijdagen-woudrichem.nl (Foto Visserijdagen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.