dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Kofferbakmarkt was 'super'

10 juni 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen zaterdag werd bij de Romboutstoren in Andel de traditionele kofferbakmarkt georganiseerd. Er waren dit jaar veel aanmeldingen .

Dat valt ook te zeggen over de bezoekers. Grote groepen belangstellenden kwamen - onder zomerse temperaturen - af op de tweedehands spulletjes of gewoon om even gezellig bij te kletsen met een kopje koffie of thee. Al dan niet met een zelfgebakken appelpunt. Ook de viskraam en de friettent hadden aan belangstelling niet te klagen.

Super
Buurtvereniging De Zwaan laat weten: 'Het enige woord wat past bij de Kofferbakmarkt is: SUPER!' Dan volgt een welgemeend bedankje aan het adres van De Notenhoff voor het vriendelijk gebruiken van de toiletten aldaar door de standhouders. (Foto buurtvereniging De Zwaan)

 
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.