maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Roode Camer komt in de verkoop

8 juni 2013 (door WerkendamNet)
HANK - In Hank werkt Woonlinie aan de ontwikkeling van een nieuwe wijk, de Roode Camer. De komende jaren ontwikkelt de Roode Camer zich tot een ruim opgezette wijk tussen de dijk en een open landelijk gebied. Ze kenmerkt zich door brede wegen en waterpartijen.
 
Op 12 juni start de verkoop van een scherp geprijsde serie rij- & hoekwoningen en tweekappers, tijdens een inloopavond in het Uivernest in Hank, van 19:00 tot 20:30 uur.Het initiële plan was om van ‘west naar oost’ te bouwen. Dat betekent dat Woonlinie in 2011 in verkoop ging met een appartementencomplex en 16 woningen, in een hofje gebouwd. Dit lukte niet. De woningen bleken te duur, en daardoor waren er te weinig geïnteresseerden. De boodschap was duidelijk: andere woningen ontwikkelen. Omdat de eerder genoemde woningen maatwerk waren voor de gekozen plek, zette Woonlinie deze  in de ijskast en startte met de ontwikkeling van goedkopere woningen, op een andere plek in het plan. De verkoopprijs was leidend voor de ontwikkeling van deze tweede poging. Het plan resulteerde in drie typen woningen: tweekappers, rij- en hoekwoningen.
 
Inloopavond
De verkoop start op 12 juni, met een inloopavond in het Uivernest, Kerkstraat 9-11 in Hank. Geïnteresseerden zijn welkom van 19:00 tot 20:30 uur. Medewerkers van Woonlinie zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen en verkooptekeningen en brochures staan klaar.

Lees meer over:

hank Roode Camer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.