zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Schoolkamp groep 8 De Kandelaar geslaagd

6 juni 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 mei ging groep 8 van CNS De Kandelaar uit Rijswijk op schoolkamp naar Dongen.

Op woensdag deden de kinderen mee aan het atletiektoernooi en twee bosspellen, donderdag werd er gezommen en ging de groep naar de ijzertijdboerderij. De avond werd natuurlijk afgesloten met een prachtige bonte avond.

Geslaagd
Op de laatste dag was was er een heuse vossenjacht in het centrum van Dongen. Toen keerde de groep weer huiswaarts. Op de fiets, tegen de wind in. Dat maakte allemaal niet uit, het kamp was reuze gezellig en bere geslaagd. (Foto CNS De Kandelaar)

Lees meer over:

Rijswijk groep 8 kamp dongen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.