woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Beatrix Bedankt! is het nieuwe thema Giessense Mért

6 juni 2013 (door WoudrichemNet)
GIESSEN - De jaarlijkse Giessense markt gaat over een paar maanden weer van start. Op dit moment worden alle voorbereiding getroffen. Er is echter een aanpassing gepleegd in het thema.
 
Het bestuur had voor dit jaar Walt-Disney als verlichtingsthema gekozen. Dat zou ook zichtbaar zou zijn tijdens de opening op donderdag 12 september. Dat wordt echter veranderd. Op zaterdag 14 september vormt Prinses Beatrix het middelpunt van een landelijke actie. Het bestuur heeft daarom besloten het thema aan die actie te koppelen. Het wordt dan ook: “Beatrix bedankt”.Ook andere leden van het koningshuis mogen overigens onderdeel zijn van de plannenmakerij.
 
Vlaggen
De organisatie verwacht dat ook met dit thema Giessen massaal mee gaat doen en een voorbeeld wordt voor de rest van ons land. Evenals vorig jaar kunnen ook weer jaarmarktvlaggen besteld worden die door het bestuur bij voldoende aanvragen ingekocht gaan worden. U kunt dit doen door te bellen met Hans Rochat. Telefoonnummer 0183-442742 of via het mailadres; a.kant@jaarmarkt-giessen.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.