donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Marianne Vos en Rafael van der Vaart op Villa Pardoesdag

4 juni 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - REGIO: Zaterdag is het zover! Dan organiseert businessclub ‘Vrienden van Gameren’ de Villa Pardoesdag. En hoewel de eerste twee edities al een groot succes waren met een totaalopbrengst van ruim € 30.000,- wordt deze editie wel een hele bijzondere. Naast de succesnummers van voorgaande jaren als de spinningmarathon (waar nog een paar plaatsen beschikbaar zijn) en de estafettemarathon, is de samenwerking met maar liefst vier regionale omroepen zelfs uniek te noemen. Oké FM, HTR Heusden, Dijkland FM en RTV Midden-Brabant stellen deze dag de radiozender beschikbaar voor Villa Pardoes Radio. En dat is nog niet alles, want HTR Heusden, Dijkland TV en RTV Midden-Brabant trekken die dag ook alles uit de kast met de tv-tak.

De hele dag kunnen er platen aangevraagd worden in ruil voor een donatie bestemd voor Villa Pardoes. Maar ook: er treden die dag tal van artiesten live op. Niet alleen op zender, maar ook op het podium waar de radiostudio die dag zal staan, aan de Middelkampseweg in Gameren op het terrein van voetbalvereniging GVV’63, zullen maar liefst twaalf artiesten die dag volledig belangeloos hun medewerking verlenen. De organisatie meldt dan ook trots een aantal klinkende namen als The Wieners (bekend van De Wereld Draait Door), Henry Damen en Ron Besselink. Maar ook Judy Blank uit Aalst die meedoet aan Beste Singer Songwriter van Nederland, het programma van 3FM-icoon Giel Beelen. Erwin Velders, Michel Enders en Sheila Jay zullen die dag ook acte de presence geven waardoor het een geweldig feest moet worden. Alles met in het achterhoofd: een recordopbrengst binnenhalen voor Villa Pardoes. Alleen in het laatste uur staat nog geen artiest geboekt, maar de organisatie belooft daar een topper van jewelste.

Villa Pardoes
Chantal Frijters van Villa Pardoes: “We zijn ontzettend blij dat de Villa Pardoesdag in Gameren al weer voor de derde keer op rij wordt gehouden en we zien uit naar de vernieuwde versie! De vorige waren al prachtig. Wat moet dit worden!”.

Wereldtoppers

En mocht iemand niet sportief zijn aangelegd, is er altijd nog Villa Pardoes Radio die ook vanuit de luie stoel ervaren kan worden. Want de organisatie heeft ook een SMS-dienst. SMS VPD naar 3669 en je doneert meteen vijf euro per eenmalige incasso. Of je komt naar de veiling die om 19:00 als Grande Finale wordt gehouden. Met prachtige items zoals een gesigneerd shirt van de allerbeste wielrenster ter wereld ooit, Marianne Vos. Daar is nu al € 200,- opgeboden! Terwijl de veiling niet eens open is. Of een schilderij van Nanne Balyon. Een shirt met de krabbel van Rafael van der Vaart erop en beautypakketten.

De organisatie tot slot: “Help ons mee op zaterdag 8 juni! En laat een ziek kind voor even alles vergeten.”

Lees meer over:

oke fm radio actie villa pardoes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.