woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 9.0 wordt 'buitengewoon boeiend'

4 juni 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De negende editie van Open Coffee Altena op 6 juni in Giessen wordt buitengewoon boeiend, aldus de organisatie. Naast de Coffee Stip, de elevator pitch van 90 seconden, start men met een nieuw concept: de Coffee Swop.

Op de rode Coffee Stip pitcht dit keer Margery Charls van SeniorXpert uit Bussum. Bijzonder in deze aflevering is ook de expositie van Cees Rijnen. Hij toont een selectie uit zijn Myanmar Pure serie.Tevens hangt er een serie met als thema 'Architectuur en Licht-architectuur.'

Support
Wie het allemaal mee wil maken gaat naar Quasar Holland die Open Coffee Altena 9.0 onderdak biedt. De tijd is van 09:30 – 11:00 uur. Het adres is Burgstraat 2 in Giessen.

Support is er dit keer van Wereldwinkel Woudrichem die zorgt voor de coffee en de koffieknabbels komen van Judith van Horssen. Petra Elema tekent, namens Quasar Holland, voor de lokale organisatie. MoMe Productions verzorgt de aankleding.

Aanmelden kan nog steeds: www.ondernemendaltena.nl (Foto Altena Stedennet)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.