vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Scouting Altenagroep start met Beverspeltak

2 juni 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Na een lange tijd van zorgvuldige voorbereiding is het dan eindelijk zover. Scouting Altenagroep start met een beverspeltak voor leden van 5-7 jaar. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling

Op 13 september  zal de eerste opkomst zijn bij het clubhuis aan de Rijksstraatweg. Met de toevoeging van deze speltak is de Altenagroep 'compleet'. Van jong tot oud, jongen of meisje, man of vrouw, iedereen kan bij deze scoutinggroep terecht binnen de verschillende speltakken.

Carrière
De bever speltak wordt de eerste speltak waar jonge leden hun Scouting carrière kunnen beginnen. Vanaf 5 jaar ben je welkom bij ons om samen te spelen, leren en beleven in de natuur.
De opkomsten zullen iedere vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur plaats vinden. Voor geïnteresseerde ouders is er op vrijdagavond 31 augustus vanaf 18:30 uur een informatieavond waarbij de Beverleiding en het bestuur aanwezig zullen zijn om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.
Themadorp
De Bevers spelen in hun eigen themadorp Hotsjietonia waar ze samen met de bewoners allerlei spannende en leerzame avonturen beleven. Samen met Stuiter, een kind net zo oud als de bevers, gaan ze op bezoek bij Keet Kleur om te knutselen of samen met Bas Bos de natuur ontdekken en hutten bouwen. Er is altijd wel wat te doen! Door het thema ontdekken en leren de Bevers spelenderwijs allerlei nieuwe dingen. Tijdens het programma ligt de nadruk op samen leren en spelen waarbij winnen niet nodig is, het gaat om het plezier. 
Geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie?

Kijk dan bij de beverspeltak op deze site of neem contact op via bevers@altenagroep.nl
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.