woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Kandelaar 1 kampioen schoolkorbaltoernooi

1 juni 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Afgelopen woensdag deden twee teams van CNS De kandelaar aan het korfbaltoernooi in Almkerk. Helaas was het weer niet zo lekker als een jaartje geleden, maar de spelers hadden er zin in en waren er klaar voor.

Er werd door beide teams heel goed gespeeld. Kandelaar 1 won zelfs alle vier wedstrijden in hun poule en kwam daarmee in de finale terecht. Kandelaar 2 kwam wat langzamer op gang. Na een gelijkspel (0-0) en een kleine nederlaag (0-1) werden de laatste drie wedstijden overtuigend gewonnen. Even was er sprake van dat de finale gespeeld zou worden door Kandelaar 1 tegen Kandelaar 2, maar dit bleek helaas een foutje van de wedstrijdleiding te zijn. Er was dus wel even teleurstelling te bespeuren bij team 2 (zij werden tweede van hun poule!), maar dit werd al snel omgezet in blijdschap toen Kandelaar 1 in de finale won van De Zaaier uit Andel. De school noteert: 'Van harte gefeliciteerd, jongens en meisjes! We hebben van jullie allemaal genoten! Het was een leuke, sportieve, droge (en voor de supporters heel koude) middag! We willen alle chauffeurs, coaches en vele supporters hartelijk bedanken.'

Lees meer over:

Almkerk korfbal kandelaar rijwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.