Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Overeenkomst bouw Veens Dorpshuis ondertekend

31 mei 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 29 mei 2013 zijn de uitgangspunten voor de bouw van het nieuwe multifunctionele dorpshuis in een intentieovereenkomst vastgelegd. Het bestuur van de Stichting Dorpshuis, ondersteund door de Dorpsraad Veen, en wethouder Schreuders ondertekenden deze overeenkomst in het bijzijn van de projectmedewerkers.

Met de ondertekening van de intentieovereenkomst zijn de basisafspraken tussen de Stichting Dorpshuis en de gemeente Aalburg vastgelegd. De aanbesteding en nadere uitwerking van het ontwerp zullen plaats vinden. De verwachting is dat de bouw per 1 augustus 2013 van start gaat waarna het nieuwe dorpshuis begin 2014 in gebruik genomen kan worden.

Partijen kijken uit naar de samenwerking, de nadere uitwerking van het ontwerp en de start van de bouwwerkzaamheden van het dorpshuis.

Bij de foto (zittend vlnr): J. Vroege (secretaris van de Stichting Dorpshuis), Wethouder C.J. Schreuders en W. Duister (voorzitter Stichting Dorpshuis).

 

Lees meer over:

dorpshuis veen ondertekening
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.