woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Mogelijk recordaantal deelnemers Van der Straatenloop

31 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Volgende week woensdag gaat de zesde Van der Straatenloop van start. Zoals het er nu naar uit ziet zal het mooi weer worden en aan de al opgegeven inschrijvingen valt af te leiden dat het een erg druk evenement kan gaan worden. De organisatie hoopt op een nieuw recordaantal deelnemers.

De eerste jeugdstart is om 19.00 uur, waarna om 20.00 uur het hoofdnummer, de 5 kilometerloop, weggeschoten zal worden door Werkendams burgemeester, Carla Breuer.

Jacht
Vele lopers uit binnen- en buitenland gaan op jacht om de snelste tijd (14:30 over 5 kilometer) te gaan verbeteren. De organisatie houdt dit voor t dit mogelijk. De lopers zullen snelheden van meer dan 22 kilomter per uur door Werkendam racen. Martin Delleman (organisatie) 'Ook de loper die 30 minuten nodig heeft, krijgt van de organisatie overigens de volle aandacht.'

De wedstrijd heeft als start en finish bij de Kooi. De prijsuitreiking en inschrijving is bij Beachsportcentrum Copakadijk. Daar zal vanaf ongeveer 20.30 uur een demonstratie Beachvolleybal plaatsvinden door meerdere nationale jeugdbeachkampioenen van de Kadijk Beach University. Op het terras kan daar naar gekeken worden onder het genot van een drankje.

Lees meer over:

Van der Straatenloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.