vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Start verhuuractie Nieuwe S

30 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Aan de rand van Sleeuwijk bouwen Woonlinie en Bimo Bouw aan het nieuwe dorpscentrum de Nieuwe S. Het plan bestaat uit winkels, koop- en huurappartementen. Vanaf 1 juni kunnen geïnteresseerden reageren op de sociale huurappartementen. Woonlinie is op die dag aanwezig in de supermark van Albert Heijn.
 
Sleeuwijk krijgt een nieuw dorpscentrum, aan de rand van het dorp. In de Nieuwe S komen winkelen en wonen bij elkaar. Het gaat om 30 koopappartementen met een verkooprijs vanaf € 171.800 vrij op naam, 24 huurappartementen en 14 appartementen voor mensen met een beperking. De woningen en winkels liggen rond een nieuw dorpsplein. Aan de rand van het plan zijn bouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar.

Te huur
De Nieuwe S krijgt steeds meer vorm. De contouren van dit mooie plan worden steeds meer zichtbaar en het project komt echt tot leven. Reden te meer om ook te starten met het zoeken van geschikte huurders. Vanaf zaterdag 1 juni 2013 mag iedereen die staat ingeschreven bij Wonen in Altena via www.woneninaltena.nl reageren (klik op actueel aanbod). Dan biedt Woonlinie 23 sociale huurwoningen te huur aan met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens. Reageren kan tot uiterlijk dinsdag 11 juni 2013 om 12.00 uur.

Vragen
Woonlinie kan zich voorstellen dat u vragen heeft over het gebouw of over de manier waarop u op het aanbod kunt reageren. Daarom zijn er op zaterdag 1 juni 2013 tussen 9.00 en 12.00 uur medewerkers van Woonlinie aanwezig in de plaatselijke Albert Heijn in Sleeuwijk. Achter in de winkel staat de maquette van het plan opgesteld. Geïnteresseerden krijgen zo een goed beeld van het project en mensen zijn direct in de gelegenheid om vragen te stellen.
 

Lees meer over:

Sleeuwijk de nieuwe s
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.