donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Joost de Feijter is de Maestro

30 mei 2013 (door WoudrichemNet)

ANDLE - Maandag 20 mei gaf het Andels Fanfare Corps het traditionele pinksterconcert met - dit keer - als thema Maestro. Het orkest stond onder leiding van Burgemeester Petter, Notaris Bongers, Joost de Fijter en Gerrit Goemaat.

Deze “dirigenten” namen het orkest onder handen om onderling uit te maken wie de Maestro zou worden. De jury bestond uit Danny Oosterman, Paul van Gils en Twan Dubbers. Zij hadden de moeilijke taak om te beoordelen wie de Maestro uit Ael zou worden en naar enig beraad kwam Joost de Fijter (de markslager ) als beste dirigent naar voren.

Het Andels Fanfare Corps kan terug kijken op een geslaagde, bijna droge, gezellige en druke middag waarmee het pinksterweekend (Aelse Dag ) een passend slot kreeg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.