donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Heren 2 TV De Hei gaat met nieuwe sponsoren voor kampioenschap

29 mei 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Solid Systems BV te Raamsdonksveer en Osteopathie Ruis te Almkerk hebben Heren 2 van Tennisvereniging de Hei gesponsord met nieuwe teamkleding. Het team gaat dit jaar voor het kampioenschap in de derde klasse van de voorjaarscompetitie. Na drie jaar achter elkaar tweede te zijn geworden, wordt het tijd dat ze nu eens kampioen worden, vinden ze aan de Ippelseweg.

Het team heeft daarvoor zelfs een “privékok”aan het team toegevoegd. Johan de Jong zorgt dat de heren én de tegenstanders tijdens de thuiswedstrijden in Nieuwendijk verwend worden met lekkere hapjes en een diner. Het lijkt dat de trainingspakken, tenues en de maaltijden bijdragen aan het succes, want het herenteam staat op dit moment op de eerste plaats in de competitie.

Kampioenschap
Zaterdag 1 juni aanstaande wordt de laatste competitiewedstrijd gespeeld bij TV de Hei, aan de Ippelseweg. Dan zal blijken of het team inderdaad het kampioenschap heeft behaald.

Op de foto staan van links naar rechts: Johan de Jong (kok), Aart Ebert, Wilco Colijn, Martin Ruis, Nico Groeneveld en Corné van der Geld. Ontbrekend op de foto Carsten van der Leek.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.