woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Design & Coffee... Hoe bruin wil je het hebben?

29 mei 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Open Coffee Altena 9.0 wordt op 6 juni in Giessen gehouden. Opnieuw op een toplocatie en wel bij Quasar Holland.

Naast de Coffee Stip, waar ondernemers in 90 seconden hun dienst of bedrijf pitchen, start de organisatie nu met de spiksplinternieuwe Coffee Swop, onder het motto van ondernemers, voor ondernemers.

Geven is het nieuwe zakendoen. Met de Coffee Swop haakt het ondernemersnetwerk in op dit principe. Hoe het in zijn werk gaat en wat kunnen ondernemers ermee, dat kunt u meemaken bij Quasar Holland, Burgstraat 2 in Giessen van 09:30 – 11:00 uur.

De coffee is van Wereldwinkel Woudrichem, de koffieknabbels van Judith van Horssen. Petra Elema tekent, namens Quasar Holland, voor de lokale organisatie. Mome Prductions heeft de zaak aangekleed.

Expositie
Tevens hangt er tijdens deze Open Coffee-editie een expositie van Cees Rijnen. Cees werkt bij AV Beeldvorming, als creatief fotograaf/designer. Cees gaat een deel uit zijn 'Myanmar Pure' serie exposeren. Deze serie maakt deel uit van zijn Art Collection C, een art collectie van de kunstenaar zelf. Naast een selectie uit zijn Myanmar Pure serie, hangt er ook een serie met als thema Architectuur en licht-architectuur.

Reden te meer om er dus te zijn op 6 juni in Giessen

B2B. Met Coffee als brandstof. Dát is Open Coffee Altena.

Aanmelden kan via: www.ondernemendaltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.