zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Scholenprijs zwemwedstrijden naar De Kandelaar

29 mei 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op woensdag 22 mei gaan 14 kinderen van groep 5, 6 en 7 van CNS De kandelaar uit Rijswijk naar het Genderense zwembad Veldzicht om mee te doen aan de zwemwedstrijden. De Rijswijkse ploeg vorweg zich af of De Zaaier, die al twee jaar achter elkaar gewonnen had, ook dit jaar weer zou winnen. Niets bleek minder waar.

De zwemmers deden goed hun best. Na afloop van de diverse onderdelen werd nog een estafette gezwommen. De school laat weten: 'Dit jaar doen we mee met een ploeg van De Ganzenhof en onze school samen. Deze ploeg komt ruimschoots als eerste aan de finish. Als laatste onderdeel is er de begeleiders-estafete waaraan alleen De Zaaier en onze school meedoen. Hoewel onze deelnemers zich tot het uiterste inspannen is de winst voor De Zaaier.'

Prijsuitreiking
Dan volgt de prijsuitreiking. Bij de individuele nummers worden de Kandelaardeelnemers overladen met medailles. Maar liefst vijftien medailles mogen mee naar Rijswijk. En dan de scholenprijs. Deze bleek uiteindelijk voor De Kandelaar te zijn. De kinderen keerden beretrots weer terug naar Rijswijk.

Hier de link naar de foto’s van deze middag.

Lees meer over:

zwemmen prijs Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.