vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Circus Ganzenhof treedt op in De Ganzenhof

29 mei 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De kinderen van De Ganzenhof hebben afgelopen vrijdag opgetreden in hun eigen circus als echte artiesten. Zij vonden dat maar wat spannend.

De school laat weten: 'We hadden samen met juf Lizanne al twee weken gewerkt aan het circus. We maakten posters, uitnodigingen, entreekaartjes en dergelijke. Ook bedachten we in groepjes een echte circusact."

Genieten
Vrijdag was de dag dat iedereen mocht komen kijken. 'Dat vonden we erg leuk en spannend.' Er waren spetterende optredens van acrobaten, clowns, leeuwentemmers met hun dieren, koorddansers en een grote en kleine circusdirecteur. 'Er was heel veel publiek wat we super leuk vonden en onze optredens waren vet, cool, grappig en spannend. Het was genieten.'

Lees meer over:

Giessen circus ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.