zaterdag 3 december 2022

Alles over Altena

Sheikkariem zet coalitiepartner VVD op scherp

28 mei 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Fractieleider Shah Sheikkariem van Ideaalburg sluit niet uit dat zijn partij Ideaalburg maatregelen treft als coalitiepartner VVD zich opnieuw laat leiden door emotie. “Als de VVD doorgaat met het nemen van beslissingen op basis van emotie, dan zeg ik het vertrouwen op in die partij.”

Hij doelt met name op de besluitvorming rondom de voortgang van de samenwerking met buurgemeenten Werkendam en Woudrichem. Wat de consequenties verder precies inhouden, wil hij niet zeggen, maar duidelijk is wel dat dit niet zal leiden tot de val van het college. “De Aalburgse inwoner is daar niet bij gebaat", meent hij.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.