woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Oké FM wordt Villa Pardoes Radio

28 mei 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / REGIO - Zaterdag 8 juni staat Radio Oké FM in het teken van Villa Pardoes. Voor één dag heet het station dan Villa Pardoes Radio.

Oké FM: 'In nauwe samenwerking met andere lokale omroepen bundelen we onze krachten. Met spraakmakende gasten, interessante interviews, heftige verhalen en mooie acties hopen wij een recordopbrengst op te halen voor Villa Pardoes. Daarnaast zal de dag ook muzikaal ingevuld worden met de beste DJ’s, de mooiste muziek en huizenhoge sfeer! Wij proberen zo een ziek kind voor even alles te laten vergeten.'

Dus doe mee en steun Villa Pardoes: SMS: VPD naar 3669 en doneer direct € 5,00

Meer
In de twee voorgaande edities haalde men een bedrag op van in totaal € 30.000,- Maar er is meer nodig. Want nog steeds worden er jaarlijks tientallen kinderen ernstig ziek met uitzicht op niets. Villa Pardoes biedt deze kinderen met hun familie nog een keer een vakantie aan in Villa Pardoes te Kaatsheuvel.

Unieke samenwerking
Villa Pardoes: "Wij zijn volop bezig met de organisatie. Samen met Oké FM en Dijkland FM zijn we een unieke samenwerking aan gegaan en maken we deze dag van 9:00 tot 18:00 uur Villa Pardoes Radio! Op 105.3 FM, 106.4 FM en 106.6 FM zijn we deze dag te horen met maar liefst 9 uur lang Villa Pardoes Radio. Je kunt dan plaatjes aanvragen, voor geld uiteraard, wat dan weer volledig ten goede komt aan het goede doel. Maar ook ontvangen die dag live een groot aantal bekende en minder bekende gasten."

Meer informatie over deze actie? Ga naar www.villapardoesdag.nl

De radio-promo van Villa Pardoes vindt u HIER...

KLIK HIER voor het programma die dag...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.