vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Ook Christenunie op de A27- barricade

27 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Roerde eerder het CDA de trom, zij waren boos, ook de ChristenUnie klimt op de A27-barricaden. De partij is van mening dan de politiek een krachtig, gezamenlijk signaal moet afgeven richting Kabinet en Rijkswaterstaat over de regelmatige afsluitingen van de A27 waardoor het land van Heusden en Altena te vaak slecht bereikbaar is.

Tijdens het Hemelvaart weekend was het weer goed mis en liepen de verschillende uitvalswegen in de streek volledig vast. Dit veroorzaakt veel ongemak voor forensen, toeristen en ondernemers. Daarnaast is de ChristenUnie van mening dat Rijkswaterstaat, maar ook de lokale overheid, nog beter moeten communiceren over de bereikbaarheid van essentiële voorzieningen zoals de dokterspost ook hier blijkt nog altijd veel onduidelijkheid over te zijn. 
 
Onverteerbaar
Wat de ChristenUnie betreft, getuigt het van weinig visie en inlevingsvermogen om de A27 binnen een jaar tweemaal een lang weekend af te sluiten. Net als een aantal andere partijen wil de ChristenUnie Rijkswaterstaat bevragen over haar werkwijze en keuzes. Daarnaast zal de ChristenUnie de problematiek aanhangig maken in de Tweede Kamer. Ondertussen is hier al contact over geweest met ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber.
 
Dat onderhoud aan de A27 onvermijdelijk is zal weinig mensen verbazen, maar dat er in de plannen weinig tot geen rekening wordt gehouden met de lokale belangen is voor de ChristenUnie onverteerbaar.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.