Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Wethouder Vreugdenhil geeft officiële startsein voor aanleg strandje Veen

24 mei 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Donderdag 23 mei heeft wethouder Herman Vreugdenhil het officiële startstein gegeven voor de aanleg van het strandje te Veen. Hij deed dit zittend op een grote gele buldozer en verzette daarmee de nodige hoeveelheid aarde.

De aanleg van een strandje is onderdeel van het Masterplan Veense Plassen en het IDOP Veen. Met de aanleg van het strand en de botensteiger (die later dit jaar wordt gerealiseerd) zal de rivieroever openbaar toegankelijk gemaakt worden voor de inwoners van Veen.

Zwemmen
De werkzaamheden voor het strandje betreffen onder meer het grondwerk voor de toegangspaden en de strandvoorziening. De inrichting als zwemlocatie wordt pas uitgevoerd zodra de locatie officieel is aangemeld als zwemwaterlocatie. Deze procedure start in oktober 2013.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.