woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Ook inbraak bij TV Woudrichem

24 mei 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Liet Tennisvereniging Almkerk eerder weten dat er op 16 mei ingeboken was in hun sportkantine, nu blijkt dat ook bij Tennisvereniging (TV) Woudrichem die dag werd ingebroken. Of beide zaken verband houden met elkaar lijkt onwaarschijnlijk en is de inbraak dus een vervelende toevalstreffer.

De inbraak in Woudrichem gebeurd in de vroege ochtend rond 06:00 uur. De inbreker(s) kreeg zijn auto - een rode Opel kadet - niet meer aan de praat en liet deze achter met het inbrekerstuig er nog in. De auto is in beslag genomen. De politie stelde een sporenonderzoek in en van de dader(s)  ontbreekt vooralsnog nog ieder spoor.
 
Buit
TV Woudrichem laat via FaceBook weten: 'Of dezelfde inbreker een paar uur later zijn slag probeerde te slaan in Almkerk lijkt niet waarschijnlijk gezien het ontbreken van vervoer. Al met al veel schade - inmiddels hersteld - ergernis en geen buit.
'
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.