maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Jongen gewond na ongeval met bromfietsen

23 mei 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 mei rond 02.00 uur zijn twee bromfietsbestuurders gebotst. Een van de passagiers werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht.

Op de kruising van de Dwarssteeg en de Zandsteeg lag het slachtoffer nadat er een aanrijding tussen de twee bromfietsers had plaatsgevonden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide bromfietsers reden ieder met een passagier achterop vanaf Almkerk in de richting van Werkendam. Bij de kruising wilde de meeste rechtse van hen linksaf slaan. De andere bestuurder verwachtte dat zij rechtdoor zouden rijden waardoor zij elkaar raakten. De bestuurder die rechtdoor wilde rijden had gedronken zoals bleek uit een blaastest (340 ug/l). Hij is aangehouden. Het slachtoffer van de botsing zat achterop bij de andere bestuurder die linksaf wilde slaan.

Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis terug.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.