dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Fusieclub Giessen/Rijswijk gaat GRC 14 heten

23 mei 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN/RIJSWIJK - De fusie tussen voetbalverenigingen Giessen en Rijswijkseboys is geformaliseerd. Vanaf 2014 wordt de naam van de club GRC'14.Deze afgekorte naam staat voor Giessen Rijswijk Combinatie 2014. De leden van beide voetbalverenigingen stemden onlangs via een bijzondere bijeenkomst in met deze naam. Bijna alle aanwezigen kozen voor GRC'14.

De clubkleuren worden blauw met zwart gestreept.

Tevens werd op maandag 27 mei de intentie-overeenkomst ondertekend waarin beide voetbalverenigingen en de gemeente Woudrichem de intentie vastleggen om gezamenlijk een sportpark te realiseren in het Almbos.

Lees meer over:

Voetbal Giessen Rijswijk GRC14
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.