woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Man aangehouden op verdenking van huiselijk geweld

23 mei 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De politie heeft een 40-jarige man uit Almkerk aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Zijn 43-jarige ex-vrouw heeft hiervan aangifte gedaan. Ze zou zondag 3 maart door hem zijn mishandeld.

De politie stelde een onderzoek in en vroeg de man een verklaring te komen afleggen. Omdat hij weigerde naar het bureau te komen, is hij, na overleg met het Openbaar Ministerie, donderdagochtend buiten heterdaad aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar zal hij in de loop van de dag worden verhoord.

Lees meer over:

Politie Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.