woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Beachsport gaat over de grens

22 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen weekend speelden zeven teams van Beachsportvereniging Werkendam mee in een internationaal toernooi in Maaseik in Belgie. Tijdens dit tweedaagse toernooi kregen de teams de kans om zich te meten met andere teams uit binnen- en buitenland. In aanloop naar de wedstrijden om de regioranking en naar het open NK werden er veel wedstrijden gespeeld, en daarmee vormde dit toernooi een prima voorbereiding voor deze belangrijke wedstrijden.

In verschillende leeftijdcategorieen werd er gestreden door zes meiden- en één jongensteam. Mooie resultaten waren er voor de meiden onder 14 en onder 16 jaar, in beide categorieen werden er gouden medailles behaald. Daarnaast was onder 14 jaar ook het zilver en brons voor Werkendamse teams, en ook onder 16 werd het brons behaald. De prijs voor het meest sportieve team ging ook mee richting Brabant voor het team dat onder de 18 jaar speelde.

Een mooi toernooi, nuttige wedstrijden en voor wat betreft de resultaten hopelijk een mooie opmaat naar de belangrijke toernooien die komen gaan.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.