vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Showkorps Wilhelmina presenteert nieuwe uniformen

22 mei 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk presenteert vrijdag 24 mei de nieuwe uniformen van zowel het Showkorps en het Jeugd Showkorps aan de lokale bevolking. Tevens zal het Showkorps ook nieuwe snares presenteren die in nauwe samenwerking met Vancore zijn samengesteld en waarmee een uniek product tot stand is gekomen.

De presentatie vindt plaats rondom het taptoeterrein in Sleeuwijk, nabij winkelcentrum de ES. Het programma start om 19.00 uur en duurt ongeveer 3 kwartier. Iedereen is natuurlijk van harte welkom en de toegang is gratis.

Show
Het Jeugd Showkorps zal aansluitend aan de uniformpresentatie hun nieuwe show presenteren aan het aanwezige publiek. Met deze nieuwe show gaat het jeugd showkorps proberen om tijdens het Jeugdfestival in Vlissingen een top prestatie neer te zetten.

Ook voor het Showkorps staat er dit jaar een nog belangrijke afspraak op de agenda. Op 21 juli zal het Showkorps deelnemen aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours, in Kerkrade. Hier zal het Showkorps, uiteraard in de nieuwe uniformen, proberen het resultaat van vier jaar geleden te evenaren.

Supportersactie
Tijdens de vorige editie van het WMC werden de leden van het Showkorps bij binnenkomst in het stadion verrast met een volledig rood gekleurd vak van supporters van Showkorps Wilhelmina. "Om dit weer te doen, is er een supporters sjaal en T-shirt ontworpen waarbij we de slogan hanteren: “Wij een nieuw uniform,  jullie een nieuw (supporters)shirt." De website van het showkorps vertelt alles en meer over deze actie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.