donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Grote bedankkaart voor Beatrix van OV Juliana

22 mei 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Rond de troonswisseling organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Andel een enorme bedankkaart. Alle inwoners van Andel konden deze namelijk tekenen. De kaart is bestemd voor prinses Beatrix om haar te bedanken voor haar geweldige werk als Koningin van Nederland.

Deze kaart wil een delegatie van de Andelse oranjevereniging op korte termijn overhandigen bij het paleis. Maar of dat gaat lukken? "Wij hopen dat we binnenkort uitgenodigd worden, maar de kansen daarop zijn helaas klein weten wij na contact met de RVD. Bij de geboorte van prinses Amalia hebben wij ervoor gezorgd dat de grootste geboortekaart kon worden overhandigd aan de poort van Villa Eikenhorst. Wij willen Andel dus wederom op de Koninklijke kaart zetten en de familie op deze manier laten weten dat wij, als dorp Andel, hen een warm hart toedragen."

Wordt vervolgd dus…

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.