vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena start Coffee Swop

21 mei 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Open Coffee Altena 9.0 wordt op 6 juni in Giessen gehouden. Opnieuw op een toplocatie en wel bij Quasar Holland aan de Burgstraat. Naast de inmiddels bekende Coffee Stip, waar ondernemers in 90 seconden hun dienst of bedrijf pitchen, start de organisatie nu met de spiksplinternieuwe Coffee Swop.

Cor Spek, die samen met Henri Verhagen de netwerkbijeenkomsten organiseert, wil er nog niet al te veel over kwijt. 'We proberen ondernemers op diverse manieren met elkaar in contact te laten komen. Zoeken naar nieuwe contacten, nieuwe kansen, vanuit de gedachte dat geven de nieuwe manier van zaken doen is. Ook het concept Coffee Swop zal daartoe zeker bijdragen. Helemaal anno 2013. Open Coffee Altena wil vooral lekker laagdrempelig zijn, van ondernemers, voor ondernemers. De Coffee Swop sluit hier prima bij aan. Wie wil weten wat het is en hoe het werkt, komt 6 juni gewoon naar Giessen. De coffee is bruin van 09:30 tot 11:00 uur.' Deze wordt overigens verzorgd door Wereldwinkel Woudrichem, bekend van Open Coffee Altena 1.0. De knabbel bij de koffie is van Judith van Horsen.

Arjens van Gammeren, eigenaar Quasar Holland is er al helemaal klaar voor. Samen met eventorganisator Petra Elema zet hij de negende meeting in de steigers: "Komende editie is dus bij ons op de zaak. Mijn netwerk en ondernemende volgers op de social media zijn van harte welkom op de Coffee en kunnen informeel kennismaken met Ondernemend Altena. En denk je dat je klanten er niet zijn... Dat zou kunnen, maar het ontmoeten van gelijkgestemden, collega zzp-ers en ervaringsdeskundigen op allerlei gebied heb ik als zeer waardevol ervaren. Vandaar dat ik onze locatie graag beschikbaar stel voor Open Coffee Altena."

Aanmelden
Wie meer wil weten over de Coffee Stip, of het nieuwe concept Coffee Swop, komt dus op 6 juni naar Giessen. Aanmelden kan al via www.ondernemendaltena.nl

Open Coffee Altena is een initiatief van Ondernemend Altena.nl. Open Coffee Altena is de netwerkbijeenkomst voor en van ondernemers in het Land van Heusden en Altena. B2B, met Coffee als brandstof. (Archieffoto Aalburg.net - Open Coffee Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.