vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Radio Oké FM doet live verslag fietstoertocht Rabobank

21 mei 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Zaterdag 1 juni 2013 is de Rabobank Fietstocht waarmee verenigingen en stichtingen uit de regio de mogelijkheid krijgen op een eenvoudige manier hun clubkas te spekken. Voor iedereen die de tocht uitrijdt, schenkt de bank vijftien euro aan een lokale vereniging of stichting naar keuze. Hoe meer deelnemers voor een vereniging/stichting op de fiets stappen, des te hoger de financiële bijdrage die je club verdient.

Er zijn vier verschillende fietsroutes van ca. 30 kilometer. Vanuit elke startlocatie start er een fietsroute, vanuit de startlocatie in Almkerk kunt u uit twee verschillende routes kiezen.
 
Radioverslag
Via de ether of livestream kunt u de bijzonderheden van fietstocht de hele dag volgen. Een team van enthousiaste vrijwilligers van OKE FM is de hele dag aan de slag om een levendig verslag te maken. Verslaggevers informeren langs de route en vanuit de centrale startlocatie in Almkerk. Ook zorgen zij voor gezellige muziek, die op alle startlocaties te horen is.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.