donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Rommelmarkt Notenhoff goed bezocht

21 mei 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag 18 mei om 9.00 uur precies gingen de deuren open van de “oude Notenhoff” in Andel. Honderden bezoekers baande zich een weg naar binnen om de vijftien ruimtes die helemaal gevuld waren met de overgebleven spullen van het gebouw en tevens verzamelde tweedehands spullen.

Een aantal vrijwilligers was weken in touw geweest om alles te sorteren en uit te stallen in de diverse ruimtes. Serviesgoed, elektra, speelgoed, keukenartikelen, kleine meubelen, schilderijen, lampen je kon het zo gek niet op noemen of er was wel een ruimte mee ingericht. In iedere ruimte waren 1 of meerdere vrijwilligers aanwezig die de spullen verkochten aan de geïnteresseerden. Maar ook “onderdelen” van het gebouw werden verkocht, keukenblokjes, zonneschermen, gordijnrails, eigenlijk was alles te koop voor een klein prijsje. Zelfs de planten en tegels uit de binnentuin werden verkocht. De organisatie is dik tevreden over de opkomst en het eindresultaat, want met de opbrengt worden weer leuke activiteiten gedaan voor de bewoners van de Notenhoff. De opbrengst was ruim € 4.000,-

Tassenverkoop
Uiteraard is niet alles verkocht, om nog veel overgebleven spullen kwijt te raken, heeft de organisatie nog een laatste tassenverkoop in petto. Dat wil zeggen dat bezoekers bij de ingang een grote plastic tas kunnen kopen en er het gebouw mee in mogen. Alles wat men in de tas kan laden mag men dan meenemen. De overige grote meubelstukken worden nog per stuk verkocht. Er moet nog een datum geprikt worden, dus houd de kranten of de website van Maaswaarden in de gaten. (Foto Maaswaarden)

Lees meer over:

Notenhoff rommelmarkt verkoop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.