donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Helikopter vliegt boven Wielerronde Aalburg

17 mei 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Geniet u ook altijd zo van de helikopterbeelden tijdens de Tour de France? Ga dan nu mee en maak een rondvlucht boven de wiellerronde van Aalburg op 25 mei en zie de dames, heren en junioren aan het werk vanuit de lucht!

In samenwerking met het bestuur van de wielerronde wordt opnieuw een prachtige en unieke vlucht boven de route aangeboden.
 
U stapt op bij een locatie vlak langs de route. U hoeft dus zowel op de grond als vanuit de lucht niets te missen! Uiteraard vliegen wij met het modernste materieel en enkel met goed opgeleide en zeer ervaren beroepsvliegers. U bent dus in goede handen.
 
Beleef de wielerronde 7 dorpen omloop daarom vanuit de lucht! Na het succes van vorig jaar organiseert Pro Custom Design in samenwerking met nieuwsblad Het Kontakt en Marquees Waalwijk wederom rondvluchten met de helikopter.
 
Kaarten
Er zijn beperkt kaarten te verkrijgen, dus profiteer nu van deze spectaculaire aanbieding en geniet van de unieke beelden vanuit de lucht boven Wijk en Aalburg en het prachtige natuurgebied De Biesbosch. Een ultiem gevoel van vrijheid zult u beleven in de  Pro Custom Design helicopter EC-120B Colibri. 
 
Meld u aan via onderstaande link
 
www.helikopterrondvlucht.com
 
 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.