vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Ondernemers kunnen een dagje blauw netwerken

16 mei 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Ondernemers in Altena kunnen een dagje blauw netwerken en wel op op 13 juni aanstaande. Dan is LinkedIn Groep Ondernemend Altena te gast bij Defensie, c.q. de Koninklijke Luchtmacht (KLu) op Vliegbasis Volkel. De KLu organiseert een werkgeversmeeting waar 250 werkgevers verwacht worden.

Naast een ruime gelegenheid tot netwerken (in de VIP-tent nabij de landingsbaan) biedt de dag ook boeiende speakers die nadenken over het thema: Reservist en Bedrijf ... Baanbrekend! Eén van de boeiende sprekers is CDA Defensiespecialist Raymond Knops.

  • Het programma (inclusief buffet) is van 09:30 uur tot 14:30 uur. Meer details volgen na aanmelding.

Wie deze unieke (gratis!) netwerkkans wil grijpen, moet zich echt (security) aanmelden. U ontvangt dan t.z.t. aanvullende programmainformatie.

  • Aanmelden: per mail naar StedennetAltena@Aalburg.net o.v.v. 'KLu Event'.
    Om security redenen zijn daarbij bedrijfsnaam, naam, (privé) woonadres en woonplaats van belang. Op de dag zelf is voor de toegangscontrole een paspoort of ander geldig identiteitsbewijs nodig, plus een speciaal toegangsbewijs dat u na aanmelding krijgt toegezonden.

Wees er snel bij: want vol = vol!

Open Coffee Altena
LinkedIn Groep Ondernemend Altena wordt gemanaged door de redactie van Stedennet Altena. Ondernemend Altena is speciaal voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Onder het motto: 'Visies delen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...'

Ondernemend Altena gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar, onder meer via Open Coffee Altena: informeel netwerken met koffie als brandstof... 'Naast Open Coffee Altena zijn de blauwe events in mei (varen voor de Voedselbank - red.) en juni twee nieuwe, boeiende manieren van ontmoeten', aldus initiator Cor Spek. 'Geven is de nieuwe manier van zaken doen. Daarom is ook dit event gratis. Waar vind je dat nog?'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.