vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Gemeenten inventariseren gevolgen voor ‘Stip'

15 mei 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - De drie colleges van Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn op 14 mei bijeen geweest om de gevolgen in beeld te brengen en te bespreken van de besluiten die de gemeenteraden van de drie gemeenten hebben genomen op 16 april aangaande de ‘bestuurlijke stip aan de horizon’.

Standpunten
Binnenkort gaan de presidia van de gemeenten Werkendam en Woudrichem met elkaar in gesprek om eveneens de situatie te bespreken, waarna de colleges van Werkendam en Woudrichem hun standpunten zullen bepalen en waar nodig voorstellen aan hun raden zullen voorleggen.

 

Zie ook:

Lees meer over:

Altena samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.