zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Directiewisseling BS Oudendijk

15 mei 2013 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Carien van Till in september het stokje van Marina Zwaan overnemen en directeur worden van basisschool Oudendijk. Tot de zomervakantie zal Van Till alvast een aantal directietaken gaan uitvoeren.

In de praktijk betekent dit dat ze het aanspreekpunt wordt voor de ouders en dat deze dus bij haar terecht kunnen voor zowel praktische zaken, zoals verlofaanvragen, als over allle andere zaken waarovermen maar met de directie van gedachten wilt wisselen. Ook zal zij zich bezig houden met de dagelijkse organisatorische zaken. Carien van Till blijft twee dagen in de week les geven aan groep 7/8.

Beleid
Marina Zwaan zal zich tot de zomervakantie richten op het verder ontwikkelen van beleid. Zij blijft tot de zomervakantie als interimdirecteur eindverantwoordelijk voor alle schoolzaken.

Lees meer over:

school directie Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.