zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Ondernemers Altena steken van wal

14 mei 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Aanstaande donderdag steekt een 25-tal ondernemers uit de regio letterlijk van wal voor een ochtend zeilen én netwerken op het water.

Schippersechtpaar Nel en Henk Venema van Zeilcharter Hoeksche Waard uit Numansdorp is er helemaal klaar voor en de koffie is donderdag bruin. Organisator Cor Spek van Ondernemend Altena (van Open Coffee Altena): 'We schepen met een man of 25 in aan de Historische Haven in Woudrichem en vertrekken rond half tien. Voor de middag zijn we weer terug. In de tussentijd wordt er genetwerkt en gevaren. Ondernemers steken daarbij de handen uit de mouwen. Alles is geregeld, alleen het zeilweer hebben we niet in de hand.'

De weersverwachting boven Woudrichem komende donderdag volgens Weer Online luidt: 'Zwaar bewolkt, 80% kans op regen bij 17 graden, wind 2 Bft, Z.' Regen is wat minder een punt tijdens een zeiltocht, maar wind is natuurlijk wel prettig.

Voedselbank
Door deel te nemen aan deze netwerk/zeilochtend doneren de ondernemers 25,00 euro aan (de kinderen van) Voedselbank Altena en wordt het nuttige met het aangename verenigd.

Plaats
Voor wie als onderemer nog wil inschepen, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Voor 25,00 euro weet men alles.

  • TIP: Wel snel reageren! Want vol = vol

Voor wie het allemaal nog eens wil nalezen KLIKT HIER...

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.