vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK kiest opnieuw voor Etcetera

14 mei 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Reclamebureau Etcetera heeft de reclamepitch gewonnen die groente- en fruitfabrikant HAK uit Giessen afgelopen maand februari n uitschreef. TBWA was in de laatste ronde nog het enige andere bureau dat overgebleven was uit een eerste selectie van vijf bureaus.

HAK zal de komende maanden gebruiken om het door Etcetera gepresenteerde concept verder uit te werken. Doel is om in september de nieuwe merkcampagne uit te rollen. Nicole Freid, marketing directeur van HAK: “Beide bureaus hebben uitstekende concepten gepresenteerd die we gedurende het selectieproces intensief hebben en geëvalueerd en getest. We hebben veel vertrouwen in onze keuze te blijven samenwerken met Etcetera. De komende maanden gebruiken we om de merkcampagne integraal uit te werken.

Over de exacte invulling kunnen we in deze fase nog niets zeggen.” Fred Moolhuijsen van Conclusion Communication Architects (CCA) begeleidde de pitch. In eerste lijn waren naast Etcetera vier andere bureaus gevraagd mee te doen, te weten TBWA, Alfred, IFB McCANN en Launched.

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.