maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Klaitrappers zoeken carnavalsminnende sportievelingen

13 mei 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De Dussense Klaitrappers zoeken nog naar carnavalsminnende sportievelingen voor de fietstocht van Rabobank Altena op 1 juni aanstaande. Wie voor de carnavalsstichting wil meefietsen, kan zich nog opgeven.

De Klaitrappers laten weten: "Als u op onze naam op 1 juni wilt meefietsen met de Rabobank sponsorfietstochten en u wilt dat wij het doorgeven, dan is dat prima, maar dan hebben we de volgende gegevens nodig (verplicht gesteld door Rabobank): voornaam, achternaam, voorletters, tussenvoegsel, geboortedatum en welke route u wilt fietsen.'

Er van uitgaande dat iedereen in Almkerk start (dat is het dichtstbij) dan kun je richting Werkendam of richting Wijk en Aalburg. Aangezien we vorig jaar richting Werkendam zijn gegaan, gaan wij er van uit dat we nu richting Wijk en Aalburg fietsen. Als dat oké is, hoef je dat niet door te geven. Graag je eventuele deelname voor 17 mei binnen latne zijn, aangezien de inschrijving op 18 mei bij de Rabobank sluit.

Opgave
Graag via de mail naar info@klaitrapppers.nl maar een briefje door de bus of telefoontje naar Hans Sagt mag ook. Uiteraard kun je jezelf via de Rabobank opgeven. Ga naar Rabo Altena Sponsorfietstocht en volg daar de instructies op. Niet vergeten om de naam Carnavalsstichting De Klaitrappers en startnummer 258 door te geven. "Alvast bedankt voor uw deelname en we wensen u veel fietsplezier!"

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.