donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

CDA organiseert weer Vrijwilligersverkiezing

11 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDA Werkendam houdt voor de vijftiende keer in 2013 de verkiezing van de “Vereniging van het Jaar."

De verenigingen vormen in de gemeente een belangrijke schakel binnen de sociale netwerken van de inwoners. Het CDA is trots op alle vrijwilligers die het mogelijk maken om jong tot oud een vrije tijdsbesteding te geven en zo contacten met medebewoners te onderhouden. "Wij willen ieder jaar contact houden met de verschillende verenigingen en op de hoogte blijven van uw eventuele wensen. Zaterdag 8 juni hopen wij weer vele vertegenwoordigers te ontmoeten, tijdens de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing Vereniging van het Jaar 2013."
 
Het afgelopen jaar heeft het CDA zich weer ingezet voor een ruimhartig subsidiebeleid voor verenigingen en voor een eerlijke verdeling van de gelden onder de verenigingen.Het thema voor de verkiezing 2013 is: Ambities en Toekomst”
 
Wij zijn benieuwd naar de ambities die de verenigingen en/of besturen hebben en  waar zij naar streven. Hoe ziet u de toekomst en waar wilt u staan over bijvoorbeeld vijf jaar. Om dit te ontdekken en u misschien wel aan te zetten om hierover te denken, heeft de CDA fractie een aantal vragen op paper gezet. Tevens zijn er een aantal vragen bij, waarvan de antwoorden het CDA inzichten kunnen geven het verenigingsbeleid op af te stemmen.
 
De vragenlijst kunt u tot uiterlijk 18 mei inleveren en opsturen naar onderstaand adres. De winnaar komt in aanmerking voor de prijs van € 200,--.
De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 8 juni a.s. om 11.00 uur in discotheek De Kelder in Hank. Uiteraard bent u daar vanaf 10.30 uur uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn en om elkaar te ontmoeten.
 
Het formulier voor deelname aan de verkiezing kunt u richten aan:
CDA Werkendam
p/a J.C. Assink- v.d. Bogert
Munnikenland 21N
4254 EA  Sleeuwijk
T: 0613174115 / 0183303180
M: jenny.assink@werkendam.nl

Lees meer over:

vrijwilligers verkiezing 2013
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.