Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Bewakingsbeelden overval juwelier Veen op internet

7 mei 2013 (door AalburgNet)

VEEN - UPDATE - In de periode tussen 11 oktober 2012  en 8 november 2012 vinden vier overvallen plaats die vermoedelijk door dezelfde dadergroep worden gepleegd. Iedere keer komen er twee mannen gewapend binnen en bedreigen hun slachtoffers. De eerste overval is op een woning in de Vestingstraat in Breda, de tweede op de hasjboot aan de Nijverheidssingel in Breda en de derde overval op Coffeeshop The Cat aan de Marterring in Breda. De vierde keer proberen de daders juwelier Van Zandwijk aan de Witboomstraat in Veen te overvallen.

Beelden
Het onderzoeksteam heeft een compositietekening en bewakingsbeelden van de daders. Tevens is er informatie bekend over een vluchtauto die de daders gebruikten. We hopen dat door het tonen van de tekening en de beelden er mensen zijn die informatie willen delen met de politie.

KLIK HIER voor de beelden...

Zie ook:

Lees meer over:

veen zandwijk juwelier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.