vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Stoffelijk overschot brugspringer gevonden

4 mei 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Terwijl Nederland saamhorigheid vierde in opperbeste Oranjestemming, werd ter hoogte van Werkendam op Koninginnedag (30-4) een stoffelijk overschot in de rivier aangetroffen. De identiteit van de persoon was aanvankelijk niet duidelijk. 

Later werd helder dat het stroomafwaarts gevonden slachtoffer de eigenaar was van de fiets die op 18 april op de Merwedebrug werd aangetroffen. Het lichaam dat aanspoelde bleek inderdaad de persoon, waarvan een getuige in de vroege ochtend van die bewuste donderdag zag dat hij van de Merwedebrug sprong. Hierop werd een grootschalig onderzoek gestart, dat enkele uren later werd gestaakt omdat het lichaam niet kon worden gevonden.

Verdere bijzonderheden ontbreken.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.