Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Overval Juwelier Van Zandwijk bij Bureau Brabant

2 mei 2013 (door AalburgNet)

VEEN - Bureau Brabant besteedt in haar televisieuitzending onder meer aandacht aan de overval op Juwelier Van Zandwijk uit Veen afgelopen november. Dit door middel van een compositietekening en beelden van de overvallers in Veen én Breda. In de periode tussen 11 oktober 2012  en 8 november 2012 vinden namelijk vier overvallen plaats die vermoedelijk door dezelfde dadergroep worden gepleegd. Iedere keer komen er twee mannen gewapend binnen en bedreigen hun slachtoffers.

De vierde keer proberen de daders juwelier Van Zandwijk aan de Witboomstraat in Veen te overvallen, hetgeen mislukt door de goede beveiliging van de juwelier..

Het onderzoeksteam heeft een compositietekening en bewakingsbeelden van de daders. Tevens is er informatie bekend over een vluchtauto die de daders gebruikten. "We hopen dat door het tonen van de tekening en de beelden er mensen zijn die informatie willen delen met de politie," aldus Bureau Brabant.

Uitzending 
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 6 mei 2013 om 18.15 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 7 mei 2013 om 17.15 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.