zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Duizendpoot nu officieel 'Leukste Winkel van Aalburg'

30 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Het staat nu ook officieel op papier... Kadoshop de Duizendpoot leukste winkel van Aalburg. Annemarie Arendse kreeg een soort 'oorkonde' waar dit prominent op vermeld staat. Ze is er nog steeds een beetje confuus van.

Tegenover Aalburg.net reageert zij: 'Ik had het totaal niet verwacht. Vind het wel geweldig.' Met de landelijke verkiezing staat Kadoshop De Duizendpoot op de 18de plaats. Een hele fraaie plek. Dan nuchter: 'De verkiezingen zijn nu klaar en we wachten gewoon op de volgende. Wie weet hoe het dan weer gaat.'

Feest
In de tussentijd viert Kadohop De Duizendpoot feest en geeft in de maand mei 25% korting op de diverse hebbedingen. 'Geldt niet voor de afgeprijsde artikelen en dingen in combinatie met een actie,' verduidelijkt zij nog.

Arendse zit niet stil. Ook haar webwinkel gaat een restyling krijgen: 'Nu gaan we weer werken aan de webwinkel die loopt als een trein, maar het kan altijd beter.'Arendse verwacht dat de nieuwe layout  over een week of zes gepresenteerd kan worden.
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.