zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Inschrijving voor deelname Kunstroute Woudrichem 2013 geopend

30 april 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Kunstroute Woudrichem zal plaatsvinden op 14 en 15 september 2013. Met dit bericht nodigt het bestuur iedereen die aan de kunstroute wil deelnemen uit zich aan te melden.

Recent zijn Lisette Colijn en Kirsten Doornbos toegetreden tot het bestuur van de Stichting Kunstroute Woudrichem. Hiermee heeft het bestuur een verjonging ondergaan. Beide hebben een professionele achtergrond en een frisse, vernieuwende inbreng, die ongetwijfeld zal leiden tot een nog bredere en interessantere kunstroute.

Locaties
Momenteel wordt druk gezocht naar meer geschikte locaties binnen de Woerkumse vesting. Wij realiseren ons dat de vesting en daarmee de kunstroute toch best uniek is vanwege het relatief grote aanbod van locaties en de beperkte loopafstand tussen die locaties.
Het bestuur is ambitieus en streeft naar een nog gevarieerder aanbod, een hoge kwaliteit en een groter publiek. Er zijn een aantal schitterende buitenlocaties beschikbaar. Daarom nodigen wij speciaal kunstenaars uit die hiervoor geschikt werk maken.

Kunstenaars kunnen zich voor 31 mei aanmelden via de website www.kunstroutewoudrichem.nl. Indien u wilt deelnemen schroom dan niet tijdig te reageren. Lees dan wel even het concept samenwerkingsreglement. Het is de bedoeling dat in juni wordt beslist over toelating en koppeling plaatsvindt tussen deelnemer en locatie. "Wij streven ernaar om zoveel mogelijk deelnemers een plekje te geven. Eind juni moet het plaatje gereed gaan en volgt verdere berichtgeving. We gaan er samen met u weer iets moois van maken!" Aldus de organisatie.

Lees meer over:

Kunstroute vesting Woerkum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.