maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Koninginnedagactie Kerk en Samenleving

29 april 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Kerk en Samenleving van de RK-parochie Hank roept iedereen op om op Koninginnedag aan de slag te gaan voor de kids van Gambia. Alles is e er klaar voor, het weer wordt goed en ook de ballonnen zijn gevuld.

Elverien laat weten: "We gaan toch proberen om wat op te halen voor Gambikids  op 30 april er van uitgaande dat het niet druk zal worden op de vrijmarkt, iedereen zal voor de buis zitten, gaan we kleinschalig aan de slag.

Maar natuurlijk kan er altijd geld opgehaald worden, denk aan de muntenactie van de Jumbo Hank tot 15 juni. Bij iedere 20 euro of een actieartikel krijgt U een of meerdere munten die 10 cent waard zijn. Deze kunt u deponeren in een koker. Ook wij hebben een koker. Dus doe mee en steun gambikids. Kom in ieder geval 30 april naar het kerkplein in Hank en doe mee met ons spel. De opbrengst is voor Gambikids."

Lees meer over:

hank kerk en samenleving gambia
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.