donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Ambassadeur Marco Borsato krijgt cheque voor Roparun

29 april 2013 (door WerkendamNet)

ALMKERK / DUSSEN - De vrienden van Team Almkerk hebben woensdagavond 24 april 2013 een fundraise-avond gehouden in De Soos te Almkerk.

De avond werd gehouden om geld in te zamelen voor Team Almkerk, dit jaar voor de tweede keer op rij deelnemer aan de Roparun. Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, over een afstand van ongeveer 520 kilometer die op 18 mei aanstaande wordt georganiseerd. Mensen leveren een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Cheque
Gerard Pruysen heeft namens Pruysen Parket een cheque ter waarde van € 750,- overhandigd aan Marco Borsato, ambasadeur van Roparun.

Pruysen Parket vierde vorige week het 25 jarig bestaan van de zaak. Op de afsluitende feestavond konden genodigden een donatie doen ter gelegenheid van de festiviteiten. (Foto Team Almkerk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.