donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Roparun Team Almkerk haalt 7.500 euro

29 april 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op 24 april was De Soos in Almkerk niet gevuld met jeugd, maar met ondernemers uit de regio die met elkaar hebben gezorgd voor een fantastische opbrengst voor de stichting Roparun.

De Roparun (www.roparun.nl) is een estafetteloop van 520 kilometer die op 19 mei a.s. in Parijs start en op 20 mei in Rotterdam finisht. De lopers (en fietsers) laten zich sponsoren voor deze prestatie om zo geld op te halen voor mensen met kanker.

Tijdens de avond in De Soos was de route zichtbaar gemaakt op een groot bord en konden de aanwezigen symbolisch "kilometers kopen”.
Wat de avond extra bijzonder maakte was de aanwezigheid van niemand minder dan Marco Borsato, die de hele avond aanwezig was en voor iedereen uitgebreid de tijd nam.
 Behalve de symbolische kilometers, die door de gastvrouwen van Team Almkerk voortvarend aan de man werden gebracht, konden de aanwezige ondernemers ook geld bieden op de start-, doorkomst- en aankomststeden van de Roparun (Parijs, Antwerpen en Rotterdam).

Hierbij ontpopte Marco Borsato zich als een volleerd veilingmeester en hierdoor, én natuurlijk dankzij de steun van de aanwezige ondernemers, is het prachtige bedrag van ruim 7.500 euro opgehaald!

Namens de lopers en fietsers van Team Almkerk: iedereen heel hartelijk dank voor uw steun! (Foto Roparun Team Almkerk)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.