zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Wilhelmina'26 E2 kampioen in dorpsderby

25 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG – Wilhelmina E2 is zaterdag kampioen geworden door dorpsgenoot Noad met 1-0 te verslaan. Wilhelmina spits Borez scoorde in de tweede helft de winnende treffer.

De spanning was te snijden op de sportpark de Ebbe. Alleen een overwinning was genoeg om Wilhelmina kampioen te maken. Dat deze zege uitgerekend gehaald moest worden op de dorpsgenoten, maakte dit duel extra speciaal. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Noad speelde dapper en hield lang stand tegen de koploper. Kampioensstress en derby stress kwamen bij elkaar in de gedachten bij de Wilheminaspelers. Dit zorgde ervoor dat de geel zwarten niet echt in hun geliefde “Barca tik tik” spelletje kwamen.

Verdiend
De 1-0 overwinning was verdiend, maar wel zwaar bevochten. Na afloop dronken de jongens kinderchampagne en werden rondgereden door het dorp op een kar. “Het is stil aan de overkant” daalde neer over de uiterwaarden vanuit de kelen van de opgeluchte Wilhelmina spelers. Echter Noad had het ze wel zeer moeilijk gemaakt. Alle complimenten voor spelers van beide teams. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.